توصیه های بهداشتی دامپزشکی دیر برای ذبح دام در ایام محرم
رییس دامپزشکی شهرستان دیر گفت: قبل از خرید، ذبح، مصرف گوشت و اندام های داخلی دام قربانی از کارشناسان دامپزشکی شهرستان دیر مشورت کنید.
كدخبر: id-55743
تاريخ: 2018-09-09 11:00:23

اسماعیل محمودی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مطاف24 ضمن عرض تسیلت ایام سوگواری سالار شهیدان به هموطنان معزز و فهیم اطلاعیه بهداشتی به مناسبت ماه محرم را خطاب به هیئت امنای مساجد ، حسینیه ها، تکایا و دستجات عزادداری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) بدین شرح صادر کرد:

 
1- خرید دام از میادین  ومکانهای عرضه دام تحت پوشش نظارت دامپزشکی
 
2- ذبح دام  تحت نظارت دامپزشکی
 
3- عدم ذبح دام در مکانها ومعابر عمومی  ( ذبح دام در مکانها ومعابر عمومی ضمن ناخوشایند بودن در انظار عمومی  باعث انتقال بیمارهای مشترک بین دام وانسان میگردد )
 
4- عدم مصرف بلافاصله گوشت دام پس از ذبح دام . ( لازم است به منظور کاهش برخی از عوامل بیماری زا لاشه گوشت به مدت حداقل 24 ساعت در 4 درجه سانتیگراد ( دمای یخچال )  نگهداری شوند.
 
5-  در صورت  ذبح دام در محلی غیر از کشتارگاه ، تاکید میگردد لاشه واندام های داخلی توسط  کارشناسان دامپزشکی  مورد بررسی قرار گیرند.
 
6- تاکید میگردد  به منظور عدم انتقال بیماریها مشترک  ،ذابحان در هنگام ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی حتما" از دستکش ، ماسک ، چکمه مناسب  استفاده نمایند.
 
7- تاکید میگردد از مصرف لاشه ها واندام هاییکه رنگ وشکل طبیعی (قرمز روشن ) ندارند ( رنگ تیره  و یا زائده های اضافی ) جدا" خودداری نموده وحتما" با کارشناسان دامپزشکی مشورت نمایند.
 
محمودی افزود: در راستای بالا بردن سطح بهداشت جامعه با رعایت ضوابط بهداشتی در خصوص کشتار دام قربانی ما را یاری نموده و غذای سالم و محیط بهداشتی همراه نذر خود به سوگواران امام حسین اهدا فرمایید.
 
 وی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است نهایت دقت و رعایت توصیه های بهداشتی به منظور حفظ بهداشت و رعایت ضوابط بهداشتی  ( در خرید دام ،  ذبح دام ، محل ذبح  دام ، و ..... ) بعمل آورند ، تا بر اثر کشتار دام بیمار و آلوده سبب انتشار و انتقال بیماری های مشترک بین دام و انسان فراهم نشود./ انتهای پیام